АрхитектураЕнтериерКатастарНовоПроектирање

Ќе Градите? Ви треба проект, дозвола за градба, милион други ситници – Се на едно место кај нас!

Одлучивте да градите семејна куќа, викендица, зграда, деловен објект?
Сега следува законската постапка, па и фазата на изведба, следење на градбата, надзор и контрола до клуч на рака. Овој процес одзема многу време од Вашите секојдневни обврски, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот.

Нашиот тим Ви нуди комплетно решение!
Зaпочнуваме од Вашата желба – изберете ја локацијата и почнуваме!

контакт: 02 240 20 92 и 070 323 435

info@vadem.mk