АрхитектураЕнтериерНово

Како максимално да го искористите Вашиот простор?

Нашиот животен простор влијае на нашето секојдневие во сeкoj сегмент. Ентериерот, распоредот на просториите, распределба на зоните за одмор, за дневен престој за креирање е фактор кој може да ни го олесни денот.

Нудиме решенија за “паметно” искористување на Вашиот простор.

Контактирајте не и закажете бесплатно советување!

контакт: 02 240 20 92 и 070 323 435

info@vadem.mk