ГеодезијаНово

Елаборат за легализирање на објект за само 7 работни дена

Posted

За сите клиенти кои ќе поднесат Барање до 29.12.2017 година следува 15% попуст.

Не чекајте го последениот момент!

Легализирајте го Вашиот објект што поскоро, а ние Ви гарантираме професионалност и експедитивност.

Во соработка со нашите партнери – Геодет дооел, готов елаборат за легализирање на објект за само 7 работни дена.

контакт: 02 240 20 92 и 070 32 34 35