VADEM Team

Ова е нашиот тим
Професионалност – Тимска работа – Сигурност – Концепт и идеја – Грижа за клиенти

Work smart концепт
Итност при делувањето – Спремни за промена – Ефикасност во работењето – Храбри за да го смениме курсот кога е потребно

Фокус
Фокусирање на потребите на потрошувачот – Анализа на пазарот – Поглед кон светските трендови – Константна љубопитност и иновативност – Градење на бренд