Ќе Градите? Ви треба проект, дозвола за градба, милион други ситници – Се на едно место кај нас!

Posted Posted in Архитектура, Ентериер, Катастар, Ново, Проектирање

Одлучивте да градите семејна куќа, викендица, зграда, деловен објект? Сега следува законската постапка, па и фазата на изведба, следење на градбата, надзор и контрола до клуч на рака. Овој процес одзема многу време од Вашите секојдневни обврски, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот. Нашиот тим Ви нуди комплетно решение! Зaпочнуваме […]

Како максимално да го искористите Вашиот простор?

Posted Posted in Архитектура, Ентериер, Ново

Нашиот животен простор влијае на нашето секојдневие во сeкoj сегмент. Ентериерот, распоредот на просториите, распределба на зоните за одмор, за дневен престој за креирање е фактор кој може да ни го олесни денот. Нудиме решенија за “паметно” искористување на Вашиот простор. Контактирајте не и закажете бесплатно советување! контакт: 02 240 20 92 и 070 323 […]