Интервју: За успешна бизнис-клима во областа на геодезијата потребни се одговорни инвеститори и компетентни геодетски фирми“ – архитект МАРИН ТОДОРОВ

Posted Posted in Геодезија, Катастар, Ново

„За успешна бизнис-клима во областа на геодезијата потребни се одговорни инвеститори и компетентни геодетски фирми“ – архитект МАРИН ТОДОРОВ Oд големо значење за брза имплементација на инфраструктурниот катастар и за развојот на бизнис-климата во областа на геодезијата се сериозните и одговорни инвеститори. Во Република Македонија има сериозни инвеститори што бараат професионална и одговорна работа на […]

Купувате, продавате или делите недвижен Имот? – сите Катастарски услуги професионално и брзо во VADEM

Posted Posted in Катастар, Ново

Сакате да купите недвижен имот, или продавате, или можеби делба, пренамена, упис во Катастар на доградба на Вашиот постоечки објект? Сите овие процеси имаат своја законската постапка, пропишана со Законот за Катасар на Недвижности, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот. Тимот професионалци на ВАДЕМ 1.83 дооел заедно со своите соработници, Ви […]

Ќе Градите? Ви треба проект, дозвола за градба, милион други ситници – Се на едно место кај нас!

Posted Posted in Архитектура, Ентериер, Катастар, Ново, Проектирање

Одлучивте да градите семејна куќа, викендица, зграда, деловен објект? Сега следува законската постапка, па и фазата на изведба, следење на градбата, надзор и контрола до клуч на рака. Овој процес одзема многу време од Вашите секојдневни обврски, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот. Нашиот тим Ви нуди комплетно решение! Зaпочнуваме […]