Ќе Градите? Ви треба проект, дозвола за градба, милион други ситници – Се на едно место кај нас!

Posted Posted in Архитектура, Ентериер, Катастар, Ново, Проектирање

Одлучивте да градите семејна куќа, викендица, зграда, деловен објект? Сега следува законската постапка, па и фазата на изведба, следење на градбата, надзор и контрола до клуч на рака. Овој процес одзема многу време од Вашите секојдневни обврски, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот. Нашиот тим Ви нуди комплетно решение! Зaпочнуваме […]